Hoe plaatjes opslaan?

Een apart forum voor alle projecten die met ontwikkeling van programma's voor KaM te maken hebben.

Moderators: Thunderwolf, The Dark Lord, hugo, merchant_992, jbsnorro

Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Caius Cosades » 03 maart 2009 19:08

Met die graphic viewer kan ik de plaatsjes van KaM nu wel bekijken... maar ik zou ze willen opslaan op mijn pc om daarna terug te gebruiken... hoe kan dit??

excuses als deze vraag al op het forum is gesteld :P
Caius Cosades
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 03 maart 2009 14:45

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 03 maart 2009 19:12

Ligt er aan welke je gebruikt, dus welke gebruik je?
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Caius Cosades » 03 maart 2009 19:16

KaM Graphics Reader... maar ik heb al gekeken en vind nergens een manier om het als laat nu zeggen jpg of png of gif op te slaan...
Caius Cosades
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 03 maart 2009 14:45

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 03 maart 2009 20:22

Die van The Barbarian kan dacht ik alleen als bmp en als "alle bmp's en dan in een zip file", en hij maakt dat gekke blauw.
Die van mij kan alleen png, maar je hebt doorzichtig ipv het gekke blauw en hij zet de coordinaten van "het midden" in de naam. Maar die van mij kan alleen de gewone sprites, niet de fonts en de tiles etc..
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Caius Cosades » 03 maart 2009 23:10

die heb ik nodig... direct al transparancy erbij enal ;) ...
staat die hier ergens op de site??

trouwens... ik heb nog een vraagje, aangezien jij zo vlot antwoord,
ik heb hier al veel over patches gelezen etc etc

goe veranderen jullie de broncode dan? heb eens paar bestande .dat geopend met kladblok, ziet er redelijk ge-encrypteerd uit...
Caius Cosades
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 03 maart 2009 14:45

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 03 maart 2009 23:26

Die is hier: http://www.freewebs.com/knightsandmerch ... Editor.zip
Die link moet je misschien kopieren en plakken in de adres balk om hem te laten werken.

we hebben de bron code (nog) niet, we veranderen vooral de data (en de data in de exe soms)
Hoe de data werkt kun je voor een deel hier vinden: http://knights.x10hosting.com/dec_main.htm
En voor een deel is het fout, zoals bij de textX.dat files, dat zijn eigenlijk ILBM files maar ik had ze verward met een ander bestand en nu staat het er verkeerd.. ach..
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Caius Cosades » 04 maart 2009 18:35

die graphicEditor werkt niet... krijgt een initialisatiefout...

EDIT: allez hij werkt mss wel ... mr ik doe iets verkeerd ;)
Caius Cosades
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 03 maart 2009 14:45

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 04 maart 2009 19:09

King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Caius Cosades » 05 maart 2009 11:00

Alles werk perfect nu! :)

misschien zou het leuk zijn als je een loadingbalk hebt... want het duurt een tijdje eer ze erop staan.. ik dacht eerst dat het niet werkte!

tnx voor alles!!!!! :)
Caius Cosades
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 03 maart 2009 14:45

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 05 maart 2009 11:39

Dat had ik eerst, maar die werkte niet zo goed - en toen dacht zo van "ach ja alleen units.rx duurt lang.." en toen ging ie maar weg ..
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Caius Cosades » 05 maart 2009 18:00

hehe, als ie niet goed werkt... idd tis niet echt zo'n probleem hé...

echt bedankt voor alles al! :) voor zo'n 'oud' spelletje krijg je toch nog echt wel snel antwoorden!
Caius Cosades
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 03 maart 2009 14:45

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 05 maart 2009 18:19

Ik heb gewoon te veel tijd de laatste tijd :lol:
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Caius Cosades » 06 maart 2009 11:32

jaja :D zeggen!!

:D
Caius Cosades
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 03 maart 2009 14:45

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor trb1914 » 27 feb 2010 13:08

Ik kan wel die plaatjes opslaan, maar vervolgens kan ik ze niet bewerken. hoe moet ik dat doen. Want als ik ze bewerk in paint en daarna opsla en vervang, krijg ik in KaM wel de witte achtergrond erbij, terwijl die bij de normale plaatjes gewoon transparant is. Wat kan ik daaraan doen?
Avatar gebruiker
trb1914
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 22 feb 2010 22:33
Woonplaats: Noord Holland

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 27 feb 2010 13:39

Paint is niet goed genoeg daarvoor, je hebt een programma nodig dat transparantie ondersteunt, zoals Paint.NET (gratis) of Photoshop of iets anders
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Volgende

Keer terug naar Fanwork / Development

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

cron