Hoe plaatjes opslaan?

Een apart forum voor alle projecten die met ontwikkeling van programma's voor KaM te maken hebben.

Moderators: Thunderwolf, The Dark Lord, hugo, merchant_992, jbsnorro

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor trb1914 » 27 feb 2010 17:19

Maar hoe verwijder je vervolgens het wit tussen de schaduw uit. Ik gebruik nu Artweaver, en daarbij heb je een magic tool (toverstokje) waarmee je wel alle wit om het gebouw heen kan weghalen, maar keb geen zin om per stukje wit in de schaduw een keer te klikken... :D
Avatar gebruiker
trb1914
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 22 feb 2010 22:33
Woonplaats: Noord Holland

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor King Harold » 27 feb 2010 17:26

Er zit geen wit in de schaduw, de schaduw is een zwart/doorzichtig schaakbord patroon
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor trb1914 » 01 maart 2010 12:30

Je hebt gelijk, maar ik had per ongeluk wit ipv transparant... Is inmiddels goed gekomen en ik ben bezig met het modden van gebouwen.
Iemand geïnteresseerd in de resultaten?
Avatar gebruiker
trb1914
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 22 feb 2010 22:33
Woonplaats: Noord Holland

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor Freakey » 01 maart 2010 16:35

Zeker, alleen zou ik er dan wel een nieuw topic voor aanmaken :)
Afbeelding

I sniff troll
Avatar gebruiker
Freakey
 
Berichten: 556
Geregistreerd: 14 nov 2006 16:35
Woonplaats: Etten-Leur, Noord-Brabant

Re: Hoe plaatjes opslaan?

Berichtdoor trb1914 » 01 maart 2010 17:20

Magazijn af, maar heftig geïnspireerd (misschien zelfs gekopieerd) van die screenshot van andere topic, met de Barbarian editor graphics mod, de topic onder deze...
Ben wel bezig met w8toren. Maar tis veel werk
Avatar gebruiker
trb1914
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 22 feb 2010 22:33
Woonplaats: Noord Holland

Vorige

Keer terug naar Fanwork / Development

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

cron