Map to Pro converter

Een apart forum voor alle projecten die met ontwikkeling van programma's voor KaM te maken hebben.

Moderators: Thunderwolf, The Dark Lord, hugo, merchant_992, jbsnorro

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor King Harold » 23 feb 2008 12:52

oh lol ja dat zou wel erg rare dingen opleveren :lol:
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor koersje » 26 mei 2008 20:10

moi iedereen

ik wou die programma downloaden maar waar kan ik kliken en goeie link waar je niet terug geplaats wordt op dit forum.
maar dat dan download.

groetjes koersje

mij mening iedereen heeft recht of mods en editors de maken en dat soort programmas wie al wat hebt die moet ook aan andere kans laten om programma de kunnnen gebruiken dus wie niet wil delen is stom bezig.
geldvoor de persoon waar jullie denken dat die programmas heeft en niet wou delen.
koersje
 
Berichten: 243
Geregistreerd: 13 maart 2008 18:40

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor King Harold » 26 mei 2008 20:21

Je kan de link copy-pasten in je browser en dan werkt het wel
Of rechts klik, save link as
Niet lastig.. maarja veel forums hebben directe links naar bestanden (die niet html zijn) expres kapot om gebruikers te beschermen tegen virussen enzo..
Als je het niet voor elkaar krijgt kan ik hem wel naar je mailen ofzo...
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor koersje » 27 mei 2008 11:43

mail me maar anders.

ty bedankt.
koersje
 
Berichten: 243
Geregistreerd: 13 maart 2008 18:40

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor King Harold » 03 maart 2009 18:42

Dus, het heeft even geduurd, maar nu is er "een beetje" support voor brushes. Een beetje maar, maar dat is alsnog beter dan het eerst was. Link is het zelfde gebleven. En beter dan dit gaat het voorlopig niet worden tenzij er genoeg mensen zijn die dat heel graag willen.
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor koersje » 03 maart 2009 21:05

dat is hele laat reactie eigelijk en heb ook nog steedts opgewacht tot je het stuur maar niks gekregen en ja omdat niet meer op forum gesprekken daar ik kwam vergat ik ook maar toch wil ik nog als kan?

groetjes koersje :D
koersje
 
Berichten: 243
Geregistreerd: 13 maart 2008 18:40

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor Freakey » 26 apr 2010 18:11

Net nog even geprobeerd (nooit eerder nodig gehad eigenlijk), ik krijg een zwart schermpje (zo'n opdrachtpromptje), die verdwijnt dan weer, en verder niets?
Afbeelding

I sniff troll
Avatar gebruiker
Freakey
 
Berichten: 556
Geregistreerd: 14 nov 2006 16:35
Woonplaats: Etten-Leur, Noord-Brabant

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor merchant_992 » 26 apr 2010 18:24

Volgens mij moet je dit als dos programma gebruiken.
Syntax: MaptoPro mapfile.map
Dus openen in opdrachtprompt.
Postslet sinds 13-12-07
Archief: 1.01GB - 496 Bestanden 31-07-09
Avatar gebruiker
merchant_992
MODERATOR
 
Berichten: 1667
Geregistreerd: 28 sep 2005 18:19
Woonplaats: Rinsumageest, Friesland

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor Freakey » 26 apr 2010 18:31

Hm, alleen weet ik de commands van opdrachtprompt niet.. :oops:

EDIT:
Gelukt, thanks ;)
Laatst bijgewerkt door Freakey op 26 apr 2010 18:37, in totaal 1 keer bewerkt.
Afbeelding

I sniff troll
Avatar gebruiker
Freakey
 
Berichten: 556
Geregistreerd: 14 nov 2006 16:35
Woonplaats: Etten-Leur, Noord-Brabant

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor merchant_992 » 26 apr 2010 18:37

cd map om naar een map te gaan
cd.. om een map terug te gaan
verder heb je niet veel nodig denk ik.
Postslet sinds 13-12-07
Archief: 1.01GB - 496 Bestanden 31-07-09
Avatar gebruiker
merchant_992
MODERATOR
 
Berichten: 1667
Geregistreerd: 28 sep 2005 18:19
Woonplaats: Rinsumageest, Friesland

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor King Harold » 27 apr 2010 13:06

Idd, maar even een truc: je kan ook een map file op dat programma "drag 'n drop"-en (dus op MapToPro.exe zelf, niet op dat zwarte schermpje) en dan gaat het automatisch goed
Truc 2: je kan Openen Met -> MapToPro.exe selecteren
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor Freakey » 27 apr 2010 15:07

Ah, das ook handig ja :D
Afbeelding

I sniff troll
Avatar gebruiker
Freakey
 
Berichten: 556
Geregistreerd: 14 nov 2006 16:35
Woonplaats: Etten-Leur, Noord-Brabant

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor trb1914 » 06 jul 2010 18:58

Nog even een vraagje, wat moet je vervolgens met die .pro doen?
Want ik kan hem niet openen met krom's editor, als ik .pro in .map verander...of moet ik dat laten staan?
Avatar gebruiker
trb1914
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 22 feb 2010 22:33
Woonplaats: Noord Holland

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor King Harold » 06 jul 2010 19:31

Je hebt misschien een iets oudere versie van Krom's editor nodig, hij is overgegaan op een ander format, dat ik ook wel redelijk gekraakt heb maar ik heb er geen converter voor gemaakt
King Harold
 
Berichten: 1242
Geregistreerd: 19 dec 2006 17:07

Re: Map to Pro converter

Berichtdoor trb1914 » 10 jul 2010 19:37

Keb t toch weten uit te vinden, keb de nieuwste versie van z'n programma (denk ik tenminste), en alles lijkt goed te werken.., gewoon met een knopje met "PRO" erop heb ik hem kunnen laden.
Maar.. even een vraagje daarover, waarom heet dat PRO, en waar komt dat vandaan, want volgens mij gebruikt Kam het niet.
Avatar gebruiker
trb1914
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 22 feb 2010 22:33
Woonplaats: Noord Holland

VorigeVolgende

Keer terug naar Fanwork / Development

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

cron