Dé Knights and Merchants site
Dé Knights and Merchants site
Dé Knights and Merchants site
The Shattered Kingdom
HomeEenhedenGebouwenScreenshotsDownloadsForumContact
The Peasants Rebellion

Frequently Asked Questions (FAQ)

 

The Shattered Kingdom

The Peasants Rebellion

Cheats

Techniek

FAQ

Links

V. Mijn bedienden blijven elkaar in de weg lopen. Hierdoor verlies ik veel tijd. Wat kan ik hieraan doen?

A. Een zorgvuldig gepland netwerk van wegen is absoluut belangrijk voor een goed functionerende economie. Eerst moet je de wegen verbreden - de belangrijkste gebouwen in je stad moeten worden verbonden met een hoofdweg. Deze bestaat uit drie velden in de breedte. Een andere manier om opstoppingen te vermijden is door de pleinen voor de meest bezochte gebouwen, zoals het magazijn en de herberg, te vergroten. Maar denk eraan, ook het bouwen van meer magazijnen kan je ook helpen.

V. Mijn bouwvakkers schijnen zich geen zorgen te maken met betrekking tot het voltooien van de gebouwen. Ze zijn alleen met de wegenbouw bezig. Waarom?

A. Alle bouwvakkers hebben wegenbouw als hun belangrijkste prioriteit, omdat wegen het overige transport van jouw materialen mogelijk maken. Maar let erop dat je niet teveel of te lange wegen tegelijkertijd aanlegt. Eigenlijk moet je niet meer dan twee gebouwen met bijbehorende wegen tegelijkertijd laten bouwen.

V. Wat zijn de verschillen tussen wijn, brood en worsten in de voedselvoorziening?

A. Er is een groot verschil tussen de behoeften van de burgers en de militaire eenheden. Beide hebben een statusbalk die aangeeft hoeveel honger ze hebben, respectievelijk hun uithoudingsvermogen. De bedienden hebben meer nodig dan de rekruten. Als een bediende een worst eet met een hoge voedingswaarde, dan vult de balk zich. Brood voedt duidelijk minder dan een worst en wijn voedt het minst. Dus als jij je bedienden alleen wijn te drinken geeft, hebben zij zeer spoedig weer honger!

De honger van de rekruten is makkelijker te stillen. Bij slechts een worst, een brood of een glas wijn vult de statusbalk zich helemaal.

V. Is het belangrijk om verschillende magazijnen en herbergen te bouwen?

A. In grotere steden wel. Jouw mensen zullen automatisch de dichtstbijzijnde herberg uitzoeken, ze zullen geen grote afstanden gaan lopen! Als je meerdere magazijnen hebt, kun je buitenposten bouwen waarin slechts bepaalde soorten producten worden opgeslagen.

V. Mijn varkens- en paardenfokkers worden niet van voldoende koren voorzien. Wat kan ik doen?

A. Je moet altijd een boerderij dichtbij jouw varkensfokkerij en stallen bouwen. Dat zal de levering van koren waarborgen. Als je al genoeg koren hebt, kun je naar het menu "Distributie van producten" gaan en de prioriteiten (voorkeuren) van jouw verschillende productiecentra veranderen.

V. Mijn boer heeft teveel tijd nodig om zijn werk in zijn velden te doen.

A. Leg de korenvelden en wijngaarden voor de deur van de boer aan! Dan hoeft hij niet zulke grote afstanden af te leggen.